Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

Kan man bygge kvalitetshjemmesider til linkbuilding?

Kan man bygge kvalitets hjemmesider til Linkbuilding?

Dagens emne er baseret på et lytterspørgsmål, hvor vi er blevet spurgt ind til, om det kan betale sig at oprette hjemmesider med det formål, at linke ind til en anden hjemmeside.

Det umiddelbare svar vil være ja, det kan man godt, og vi benytter os også selv af det.

Det er muligvis et emne, som der er mange forskellige holdninger på, og det er slet ikke sikkert, at alle er enige med os i, at det godt kan lade sig gøre.

Kan man lave hjemmesider af høj kvalitet til linkbuilding?

Det kan man altså godt, og når det kommer til hjemmesider med høj kvalitet, så skal man altså helst gå efter denne kvalitet, før det kan lade sig gøre.

Hvis du vil være sikker på at din side har kvalitet, så kan du med fordel huske dig selv på, at din side skal kunne stå selvstændigt, og skabe værdi for brugerne, kan din side ikke det, så har den altså ikke optimal eksistensberettigelse.

Den vil derfor hurtigt blive fjernet af google, da de hurtigt vil finde ud af, at siden kun er med henblik på markedsføring, og vildledning af brugerne.

Det er altså utroligt vigtigt at siden i sig selv skaber værdi for brugerne, så den kan stå selvstændigt, og ikke bliver fjernet.

Kvalitet er altså utroligt vigtig for din side.

Hvad er SPLOGs?

Opretter du en side uden kvalitet, med det udelukkende formål, at linke videre ind til en eller flere af dine egne hjemmesider, så kan dette altså kategoriseres som en SPLOG.

SPLOG er en forkortelse for Spam Blog, og er et begreb, der beskriver sider, som ikke har nogen som helst relevans for brugerne, dårligt indhold, og kun er tilegnet markedsføring og linkbuilding.

Disse sider vil ofte være ret nemme at genkende, da de ofte minder ret meget om hinanden og har ekstremt ringe indhold.

Dette er en meget kortsigtet løsning for, at bygge links til sine egner sider, da google finder ret hurtigt ud af, hvad dette går ud på, og vil med det samme fjerne siden.

SPLOGs frem for hjemmesider med oprigtigt og kvalitets indhold, vil altså aldrig være fordelagtigt.

Kan man bygge en ny side op, hver gang man skal linkbuilde?

Det kan man i princippet godt, men vil ikke anbefale det, og du skal jo også lige huske på, at det kræver enormt meget arbejde at opbygge disse sider, så det skaber tilstrækkeligt med værdi og kvalitet.

Derfor vil der altså være andre løsninger, som vil være mere fordelagtige.

Det kunne f.eks. være andre former for linkbuilding, ellers kunne man også satse på noget outreach, hvor man opsøger andre sider eller medier.

Det kan altså godt lade sig gøre, men det er rigtig meget tid at skulle sætte af til det, hvis man står alene med det.

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]