Telefon (+45) 50 50 97 64     E-mail [email protected]

SEO Bureau

Hvis du er på udkig efter et dygtigt SEO-bureau, der skaber resultater, så er vi et godt bud på din kommende samarbejdspartner. Læs gerne vores cases, hvis du ønsker at se, hvad vi har bedrevet for en række af vores kunder.

Vi er bureau, der udelukkende fokuserer på SEO. Vi laver ikke alt muligt andet såsom AdWords, videoannoncering og så videre. Vi laver SEO, og det er vi skrappe til. Herunder kan du læse lidt om vores tilgang til SEO, samt hvad vores vision er.

Nutimo Consults tilgang og vision

Hos Nutimo Consult sætter vi en ære i at levere fremtidssikret SEO, hvor effekterne af arbejdet er lige så store i morgen, som de er i dag – og gerne endnu større.

Netop fordi vi har så stort fokus på, at løsningerne skal være profitable i fremtiden, bruger vi ikke mange ressourcer på forældede SEO-metoder, der befinder sig på grænsen af, hvad man kalder Black Hat-SEO.

Vores vision har fra dag et været klart defineret og lyder således: Vi vil hjælpe virksomheder med at vækste organisk.

Med ovenstående menes der, at vi vil forøge vores samarbejdspartneres omsætning, uden at de bruger en eneste krone ekstra på annoncering.

Hvad laver et SEO-bureau?

Den primære opgave for et SEO-bureau er at sørge for at øge mængden og relevansen af trafikken, der drives til kundernes hjemmesider.

Der er forskel på, hvilke opgaver et SEO-bureau skal løse for de forskellige kunder. Nogle bruger bureau-folk til rådgivning og sparring, mens andre overlader det fulde ansvar over et fagområde til et bureau.

Hvordan vælger jeg et SEO-bureau?

Før du vælger et bureau, skal du have en klar ambition om, hvilke resultater du gerne vil opnå. Desto mere ambitiøs, du er, desto mere tid og flere penge, skal du investere i projektet.

Når du kender dine ambitioner, bliver det lettere for dig at finde det rette bureau.

Hvis du ikke har særligt store økonomiske ressourcer til SEO, kan du i vores optik lige så godt lade være med at indlede et samarbejde med et bureau. Bureauet har nemlig brug for at investere en del timer i projektet, hvis de skal levere resultater.

Hos Nutimo Consult hjælper vi primært ambitiøse virksomheder med at indfri deres mål om at opnå massiv tilstedeværelse på søgemaskinerne på de rette ord. Vi rådgiver og oplærer dog også gerne interne SEO-ansatte.

Tag kontakt til os for at høre præcist, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 71 99 50 54

Sådan får du succes med dit SEO-bureau

Det er vigtigt, at din SEO-konsulent får noget sparring fra din side, og hvis du eller dine kolleger har mulighed for at bruge kræfter og tid på noget af rugbrødsarbejdet, når I hurtigere de høje mål, I sætter.

Hold kontakten med et SEO bureau!

Vi har gode erfaringer med at holde Skype-møder hver anden uge eller hver uge for at lægge en plan og følge op på ugens arbejde. I disse Skype-møder vil det være normalt, at der bliver fordelt opgaver mellem både kunden og os.

Vil du gerne have succes med SEO?

Så kontakt os i dag.

E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 71 99 50 54

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse af det engelske begreb Search Engine Optimization. På dansk kaldes SEO også for søgemaskineoptimering.

I dag er SEO yderst komplekst, hvorfor det er svært at beskrive dette felt med ganske få linjer. Essensen af SEO er dog, at man arbejder målrettet på at komme til tops blandt de organiske resultater på søgemaskinerne på velvalgte søgeord, der skal levere relevant trafik til ens hjemmeside.

Mange forveksler ofte SEO med AdWords/Google Ads. Det er dog ingenlunde det samme. AdWords/Google Ads vedrører køb af tekstannoncer, mens SEO udelukkende beskæftiger sig med den organiske del.

Se herunder et eksempel, hvor forskellen illustreres:

Det vil aldrig kunne lade sig gøre at ligge over de betalte annoncer med sine organiske resultater, uanset hvor dygtig man er til SEO.

Selvom de organiske resultater befinder sig under de betalte tekstannoncer, resulterer disse ofte i mere trafik end de betalte annoncer, og al den trafik, man får via sine organiske placeringer, er gratis. Ligeledes er det værd at bemærke, at nogle adblocker-plugins fjerner de betalte annoncer, og i disse tilfælde vil de organiske resultater befinde sig helt i toppen.

Man plejer derfor at sige, at AdWords anbefales til dem, der ønsker hurtige resultater, mens SEO er for dem, der tænker langsigtet.

SEO er en tidskrævende proces

SEO tager tid og kræver hårdt arbejde, men når først man har styrket sin sides SEO, vil effekterne af arbejdet være enorme og langvarige.

Nogle tror, at man kan stoppe med at fokusere på SEO, når man har nået sine mål på søgemaskinerne, men det er altså en virkelig dårlig idé.

Man risikerer nemlig at miste sine placeringer til sine konkurrenter, hvis man smækker benene op, så snart man har sat sig på de sjove placeringer.

Det er nødvendigt at forsvare sine placeringer, og vi vil hævde, at man hele tiden kan finde nye rentable SEO-mål at knokle for, uanset hvilken branche man tilhører.

Hvorfor vælge Nutimo som sit næste SEO-bureau?

Der er mange forskellige SEO-bureauer at vælge imellem, og vi forstår udmærket godt, hvis du er i tvivl om, hvilket bureau du skal vælge.

Vi betragter os selv som et premium-bureau, der leverer SEO-løsninger ud over det sædvanlige. Det betyder dog også, at vi ikke indgår små aftaler med små virksomheder.

Hos os skal man minimum tegne en aftale på 10 timer månedligt. Vi har sat den grænse, fordi vi mener, at det antal timer er det absolutte minimum, der er brug for, hvis man virkelig vil se resultater på søgemaskinerne.

Herunder er der et par gode argumenter for at vælge os som dit kommende SEO-bureau:

  • Vores SEO-løsninger er fremtidssikrede og virker ikke blot i dag, men også i morgen
  • Vi har mange forskellige kompetencer i huset, hvorfor vi kan varetage samtlige SEO-opgaver
  • Vi er meget dedikerede og passionerede
  • Vores timepris er yderst konkurrencedygtig
  • Vi skaber resultater - spørg endelig, hvis du vil se dokumentation for denne påstand
  • Hos er der fuld transparens - du kan hver måned udførligt se, hvad dine timer er blevet brugt på
  • Vi har erfaringer med mange forskellige kundetyper

Er du overbevist?

E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 71 99 50 54

Skrevet af
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult

Få de seneste nyheder fra SEO & Google

Telefon: (+45) 50 50 97 64
Mail: [email protected]