Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

SEO Bureau

Hvis du er på udkig efter et dygtigt SEO-bureau, der skaber resultater, så er vi et godt bud på din kommende samarbejdspartner. Læs gerne vores cases, hvis du ønsker at se, hvad vi har bedrevet for en række af vores kunder.

Vi er bureau, der udelukkende fokuserer på SEO. Vi laver ikke alt muligt andet såsom AdWords, videoannoncering og så videre. Vi laver SEO, og det er vi skrappe til. Herunder kan du læse lidt om vores tilgang til SEO, samt hvad vores vision er.

Nutimo Consults tilgang og vision

Hos Nutimo Consult sætter vi en ære i at levere fremtidssikret SEO, hvor effekterne af arbejdet er lige så store i morgen, som de er i dag – og gerne endnu større.

Netop fordi vi har så stort fokus på, at løsningerne skal være profitable i fremtiden, bruger vi ikke mange ressourcer på forældede SEO-metoder, der befinder sig på grænsen af, hvad man kalder Black Hat-SEO.

Vores vision har fra dag et været klart defineret og lyder således: Vi vil hjælpe virksomheder med at vækste organisk.

Med ovenstående menes der, at vi vil forøge vores samarbejdspartneres omsætning, uden at de bruger en eneste krone ekstra på annoncering.

Hvad laver et SEO-bureau?

Den primære opgave for et SEO-bureau er at sørge for at øge mængden og relevansen af trafikken, der drives til kundernes hjemmesider.

Der er forskel på, hvilke opgaver et SEO-bureau skal løse for de forskellige kunder. Nogle bruger bureau-folk til rådgivning og sparring, mens andre overlader det fulde ansvar over et fagområde til et bureau.

Hvordan vælger jeg et SEO-bureau?

Før du vælger et bureau, skal du have en klar ambition om, hvilke resultater du gerne vil opnå. Desto mere ambitiøs, du er, desto mere tid og flere penge, skal du investere i projektet.

Når du kender dine ambitioner, bliver det lettere for dig at finde det rette bureau.

Hvis du ikke har særligt store økonomiske ressourcer til SEO, kan du i vores optik lige så godt lade være med at indlede et samarbejde med et bureau. Bureauet har nemlig brug for at investere en del timer i projektet, hvis de skal levere resultater.

Hos Nutimo Consult hjælper vi primært ambitiøse virksomheder med at indfri deres mål om at opnå massiv tilstedeværelse på søgemaskinerne på de rette ord. Vi rådgiver og oplærer dog også gerne interne SEO-ansatte.

Tag kontakt til os for at høre præcist, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 71 99 50 54

Sådan får du succes med dit SEO-bureau

Det er vigtigt, at din SEO-konsulent får noget sparring fra din side, og hvis du eller dine kolleger har mulighed for at bruge kræfter og tid på noget af rugbrødsarbejdet, når I hurtigere de høje mål, I sætter.

Hold kontakten med et SEO bureau!

Vi har gode erfaringer med at holde Skype-møder hver anden uge eller hver uge for at lægge en plan og følge op på ugens arbejde. I disse Skype-møder vil det være normalt, at der bliver fordelt opgaver mellem både kunden og os.

Vil du gerne have success med SEO?

Så kontakt os i dag.

E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 71 99 50 54

profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Indtast e-mail eller telefon nr.