Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

Udtalelser

Mads Timmermann

Ejer, DanishSkinCare.dk

Nutimo hjælper os med, for alvor, at blive synlige i søgemaskinen. Vi har gennem flere år skrevet mange artikler og brevkassesvar, og det er Nutimos opgave at skabe yderligere afkast af vores indsats. Jeg nyder at samarbejde med specialister, som brænder for deres område; det kan mærkes både i resultaterne og serviceniveauet. Kanon service og top professionelt arbejde!

Kent Medom

Medejer & Marketingchef, Curvii.dk

Jeg kan anbefale Nutimo både til søgemaskineoptimering og pressesamarbejde. Desuden bruger vi Simon som sparringspartner angående SEO- og UX-optimeringer, hvor vi trækker på hans store viden og lange brancheerfaring. Jeg kan med ro i maven uddelegere enhver SEO-opgave til Simon og Nutimo og være sikker på, der bliver ydet den bedst mulige indsats.

Christian S.B. Møller

CMO & Ejer af Billig-fitness.dk

At hyre Nutimo Consult har været ligesom at ansætte en senior-ekspert i e-handel, men til enbrøkdel af prisen. Allerede fra dag 1 har Simon & Co taget ejerskab og ære i projektet. Vi er ien branche hvor hvert skridt opad i søgemaskinen, normalt kan tage måneder, da vi konkurrere iet felt med nogle af de bedste er det vidunderligt at Nutimo allerede skaber resultater fra deførste par måneder.

Vi brager fremad med vores linkbuilding, men på samme tid kan vi trække på Simon som ekspert tilde vigtige beslutninger i generelt e-handel, jeg sætter pris på min samarbejde med NutimoConsult.

Frederik Nielsen

Ejer og stifter af AvXperten.dk

Simon er nok en af vores bedste samarbejdspartnere i e-handel. Det er tydeligt at mærke en stærkog usammenlignelig passion for faget. Vi bliver hele tiden udfordret og skubbet i den rigtigeretning.

Simon er helt klart den rette til strategiske e-handelsrådgivning og denbrede vifte afkompetencer, gør at han kan navigere terrænet bedre end de fleste andre.

Jeppe Birkelund

Ejer af Net2Kompagniet

Nutimo har hjulpet os med at kigge på hele vores markedsføring oppefra. Og ved at optimere bådehjemmesiden og især SEO har vi sparet cirka halvdelen af vores annoncebudget og bibeholdt voresomsætning.

Selv om vores nye SEO strategi er mere langsigtet, kan vi allerede mærke de positive resultater.Vi er meget tilfredse med samarbejdet og vil med glæde anbefale Nutimo Consult

Adam Osipowski

Stifter af JollyYoung.dk

Vi brugte Simon i forbindelse med at få et frisk design på vores webshop. Simon lavede alt iHTML og sørgede for at udviklingsfirmaet fik det kørt live.

Ligeledes fik virådgivning tilvores e-handel strategi og online annoncering, som vi stadigvæk benytter os af i dag. Simon eryderst professionel og dygtig til sit erhverv.

Thomas Arentoft

Direktør, Shop With Socks

Simon hjælper os med blandt andet Google AdWords, Facebook markedsføring. Og det gør han godt,og med stor bevidsthed resultater i forhold til forbrug. Der er ingen tvivl om, at han opnårbedre resultater, med lavere omkostninger, end vi selv ville være i stand til.

Ud over dette kommer Simon løbende med værdifuld feedback, til både brugervenlighed ogoptimering. Ofte er det mindre ting som vi selv overser, og som typisk er lige til atimplementere.

Det er meget tydeligt Simon har stor ekspertise og lang erfaring indenfor sit felt, hvilket iden grad kommer os som kunder til gode.

Jeg kan derfor kun give Simon mine varmeste anbefalinger.

Lisa Iversen

Marketing Manager, Syspeople ApS

Nutimo leverer assistance i forbindelse med SEO til mig.Jegoplever Nutimo somen særdeles kompetent og dedikeret kompetence inden for SEO, og en person, derikke er tilbageholdende med at give viden fra sig.

Det er tydeligt at Nutimo erpassioneret indenfor sit felt, og jeg oplever, at han virkelig ønsker at levere værdi for hver time. En megetforfriskende tilgang frem for andre dele af markedet med fokus på abonnementsydelser. Simon haroverblik og styr på tingene.

Vi får værdi for pengene og vi styrer selv budgettet.Det er enfornøjelse at arbejde sammen med Nutimo og se resultaterne, som det bringer.

Patrick Hoffmann

SEO & Pressechef, Kids-World.dk

Simon og jeg har arbejdet sammen på adskillige små som store projekter, og har adskillige gangevist sig skræmmende god til at konceptudvikling og fuldbyrde selv de mest krævende opgaver.

Simon opererer rent strategisk på et rigtig højt niveau, og udviser tilmed gode egenskaber somleder og kollega.

Hvad jeg sætter mest på ved Simon er, hans pragmatiske tilgang til tingene. Det er blandt andetderfor, at vores team fra starten af har fungeret så eminent godt.

Allan Vincentz

Head of E-commerce Asia, Thomassabo.com

Jeg har haft Simon som en værdig konkurrent (han hos Nicehair og jeg hos Matas), og har sidenhenlært ham at kende som en yderst kompetent herre, der ved utroligt meget om både småt og stortindenfor e-handel.

Han giver som regel en regel og knivskarp analyse af en probemstilling og er altid god at sparremed. Simon kan helt klart tilføre en hvilken som helst e-handels baseret virksomhed værdi - ogjegvil kun være glad for at arbejde med ham.

Daniel Johannesen

Stifter af Watery.dk

Simon har gang på gang vist sine utrolige evner, da han på under 1 måned fik hjulpet med min helt nye webshop. Han lyttede altid på mine mange ideer, og besluttede derfra ud fra sine mange års erfaringer indenfor både e-handel, programmering og markedsføring hvad det bedste ville være. Jeg kan derfor kun give Simon en stor anbefaling til alle der vil igang med en professionel webshop.

Nicholas Hendry

Conference Director, Worldwide Business Research

Simon was brilliant to work with, a passionate and knowledgeable contributor to the Etail Nordic event.

Some of the attendees left these comments about Simon's round-table session. “Simon’s table was an in depth, discussion, providing insight and networking”, “This table was one of the highlights of my event”, “I particularly enjoyed the Roundtable with Simon that I attended”

Peter Roed

Ejer af Kriseramt Far

Nutimo har under hele samarbejdsforløbet været yderst ihærdige og hjælpsomme. De er kommet med mange fine ideer til, hvordan vi har kunnet gribe forskellige opgaver og udfordringer an, og de har vist sig ikke blot at være dygtige til at få ideerne, men også til eksekveringsdelen. 

Det har også været rart, at vi relativt tidligt i processen har kunnet notere en positiv udvikling på søgemaskinerne