Telefon (+45) 50 50 97 64     E-mail [email protected]

Udtalelser

Martin Maglebjerg

E-commerce Manager hos Redoffice Scan Office A/S

Kompetent og troværdigt SEO bureau med fuld fokus på eksekvering. Særligt er gennemsigtigheden på de månedlige fakturaer et kæmpe plus, i forhold til at følge med i, hvad man betaler for.

Vi har brugt Nutimo til at optimere og genetablere vores tilstedeværelse på søgemaskinerne, især Google og det har i den grad givet det afkast vi havde forventet idet vi indledte projektet. Jeg kan med glæde anbefale Nutimo som team.

Frederik Nielsen

Ejer og stifter af AvXperten.dk

Nutimo er nok en af vores bedste samarbejdspartnere i e-handel. Det er tydeligt at mærke en stærk og usammenlignelig passion for faget. Vi bliver hele tiden udfordret og skubbet i den rigtige retning.

Simon er helt klart den rette til strategisk e-handelsrådgivning. Hans enorme erfaring med e-handel, sammen med det benhårde fokus på SEO i virksomheden, gør, at han kan navigere i terrænet bedre end de fleste andre.

Alexander Thygesen

Adm. Direktør af Moodings

Vores samarbejde med Nutimo er på alle måder meget detaljeret. Vi får ikke noget mere fokuseret samarbejde med nogen af vores leverandørerer, end vi gør med Nutimo. Vi stoler fuldt ud på det arbejde, Nutimo leverer. De tager rigtig godt hånd om vores brand og har en ekstremt professionel tilgang til, hvordan man bedriver SEO

Jeg anbefaler klart Nutimo til andre. Ikke mindst fordi de har leveret og oversteget de resultater, vi havde forventet. Det er altid fedt at blive positivt overrasket, og det bliver man hos Nutimo.

Kent Medom

Medejer & Marketingchef, Curvii.dk

Jeg kan anbefale Nutimo både til søgemaskineoptimering og pressesamarbejde. Desuden bruger vi Simon som sparringspartner angående SEO- og UX-optimeringer, hvor vi trækker på hans store viden og lange brancheerfaring. 

Jeg kan med ro i maven uddelegere enhver SEO-opgave til Simon og Nutimo og være sikker på, at der bliver ydet den bedst mulige indsats i eksekveringen.

Christian S.B. Møller

CMO & Ejer af Billig-fitness.dk

At hyre Nutimo Consult har været ligesom at ansætte en senior-ekspert i e-handel, men til en brøkdel af prisen. Allerede fra dag 1 har Simon & Co taget ejerskab og ære i projektet. 

Vi er i en branche, hvor hvert skridt opad i søgemaskinen normalt kan tage måneder, da vi konkurrerer i et felt med nogle af de bedste. Derfor var det også en meget positiv overraskelse, at vi hos Nutimo så gode resultater meget tidligt i processen. Disse resultater er kun blevet bedre og bedre, desto længere vi er kommet med samarbejdet.

Vi brager fremad med vores linkbuilding, og på samme tid kan vi trække på Simon som ekspert til de vigtige beslutninger i generel e-handel. Det er yderst værdsat. 

Claus Christian Hansen

Ejer af Advokathuset Bredgade

Nutimo laver vores søgemaskineoptimering, og allerede efter få måneders arbejde er det tydeligt at se udviklingen i vores søgeord på Google.

Kommunikationen mellem Nutimo og os har været god og proaktiv, og vi er meget tilfredse med samarbejdet, samt den transparente tilgang til dokumentationen af deres indsats.

Jeppe Birkelund

Ejer af Net2Kompagniet

Nutimo har hjulpet os med at kigge på hele vores markedsføring oppefra. Og ved at optimere både hjemmesiden og især SEO har vi sparet cirka halvdelen af vores annoncebudget og bibeholdt vores omsætning.

Selvom vores nye SEO-strategi er mere langsigtet, kan vi allerede mærke de positive resultater. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og vil med glæde anbefale Nutimo Consult.

Thomas Arentoft

Direktør, Shop With Socks

Simon har hjulpet os med blandt andet SEO. Og det gør han godt,og med stor bevidsthed resultater i forhold til forbrug. Der er ingen tvivl om, at han opnårbedre resultater, med lavere omkostninger, end vi selv ville være i stand til.

Ud over dette kommer Simon løbende med værdifuld feedback, til både brugervenlighed ogoptimering. Ofte er det mindre ting som vi selv overser, og som typisk er lige til atimplementere.

Det er meget tydeligt Simon har stor ekspertise og lang erfaring indenfor sit felt, hvilket iden grad kommer os som kunder til gode.

Jeg kan derfor kun give Simon mine varmeste anbefalinger.

Lisa Iversen

Marketing Manager, Syspeople ApS

Jeg oplever Nutimo som en særdeles kompetent og dedikeret kompetence inden for SEO. 

Det er tydeligt, at Nutimo er passioneret indenfor sit felt, og jeg oplever, at de virkelig ønsker at levere værdi for hver time. En meget forfriskende tilgang. Nutimo har tilmed overblik og styr på tingene, og det gør samarbejdet til en sand fornøjelse. 

Vi får værdi for pengene. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Nutimo og se resultaterne, som samarbejdet bringer.

Patrick Hoffmann

SEO & Pressechef, Kids-World.dk

Simon og jeg har arbejdet sammen på adskillige små som store projekter, og har adskillige gangevist sig skræmmende god til at konceptudvikling og fuldbyrde selv de mest krævende opgaver.

Simon opererer rent strategisk på et rigtig højt niveau, og udviser tilmed gode egenskaber somleder og kollega.

Hvad jeg sætter mest på ved Simon er, hans pragmatiske tilgang til tingene. Det er blandt andetderfor, at vores team fra starten af har fungeret så eminent godt.

Allan Vincentz

Head of E-commerce Asia, Thomassabo.com

Jeg har haft Simon som en værdig konkurrent (han hos Nicehair og jeg hos Matas), og har sidenhenlært ham at kende som en yderst kompetent herre, der ved utroligt meget om både småt og stortindenfor e-handel.

Han giver som regel en regel og knivskarp analyse af en probemstilling og er altid god at sparremed. Simon kan helt klart tilføre en hvilken som helst e-handels baseret virksomhed værdi - ogjegvil kun være glad for at arbejde med ham.

Daniel Johannesen

Stifter af Watery.dk

Simon har gang på gang vist sine utrolige evner, da han på under 1 måned fik hjulpet med min helt nye webshop. Han lyttede altid på mine mange ideer, og besluttede derfra ud fra sine mange års erfaringer indenfor både e-handel, programmering og markedsføring hvad det bedste ville være. Jeg kan derfor kun give Simon en stor anbefaling til alle der vil igang med en professionel webshop.

Nicholas Hendry

Conference Director, Worldwide Business Research

Simon was brilliant to work with, a passionate and knowledgeable contributor to the Etail Nordic event.

Some of the attendees left these comments about Simon's round-table session. “Simon’s table was an in depth, discussion, providing insight and networking”, “This table was one of the highlights of my event”, “I particularly enjoyed the Roundtable with Simon that I attended”

Peter Roed

Ejer af Kriseramt Far

Nutimo har under hele samarbejdsforløbet været yderst ihærdige og hjælpsomme. De er kommet med mange fine ideer til, hvordan vi har kunnet gribe forskellige opgaver og udfordringer an, og de har vist sig ikke blot at være dygtige til at få ideerne, men også til eksekveringsdelen. 

Det har også været rart, at vi relativt tidligt i processen har kunnet notere en positiv udvikling på søgemaskinerne.

Telefon: (+45) 50 50 97 64
Mail: [email protected]