Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

Hvilken værdi har PR i TV2-Nyhederne? (uge 22)

Jesper har været så dygtig til PR med sin virksomhed, at han har været en tur i TV2-nyhederne. Vi skal i dette afsnit snakke om hvilken effekt det har haft, afmålt i trafik og, måske, effekt på SEO. Derudover kommer jeg ind på nogle forskelle på indeksering af din side, og rendering af din side. Begge er noget som Google gør.

Nyheder:

Joe Rogans podcast opkøbes af Spotify, vi snakker lidt om hvad det mon skal betyde. Bliver podcasting måske et medie man i fremtiden kan tjene flere penge på? Derudover snakker vi lidt om DuckDuckGo reklamen. det har været rigtigt svært at finde noget om det online. Men jeg har valgt at tage den med, i håbet om at vi allerede nu kan se lidt fremskridt i andre søgemaskiner.

DuckDuckgo bruger bings indeks til at finde hvad der skal rangere, og hvis DuckDuckgo bliver populært, bliver det vigtigere end nogensinde at kunne sin bing optimering.

Spørgsmål:

Vi har ét spørgsmål med. Det kommer fra en Michael, som spørger til best practice omkring at ændre URL'er på sin hjemmeside. Det korteste svar er, at best practice må være, at lade være... men vi kommer alligevel ind på lidt af de ting man skal huske.

Google Udtaler:

Mit første emne, kommer ikke direkte fra google selv, men det handler om forskellen på at din side bliver indekseret og at den bliver renderet og læst. Det er vigtigt for dem der har avancerede javascript-hjemmesider, men her kommer også en udtalelse med fra Google om at der altså kan gå adskillige uger fra din side bliver indekseret til at den bliver renderet. Lyt med for at høre lidt om forskellene.

Kilde: https://www.searchenginejournal.com/search-engines/rendering/

Jesper har spottet at en officiel talsperson fra Google har nævnt at de IKKE vægter brand-mentions som en del af algoritmen.

Dagens Emne:

Jesper taler om sin oplevelse med Tv2-nyhederne. Han deler både tal, før og efter, og vi snakker om hvad det kan have af værdi fremadrettet for virksomheden.

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]