Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

Google Scroller altså ikke! (uge 18)

Ugens nyheder:

The Federal Trade Comission Slår hårdt ned en hjemmeside med falske reviews. En bøde på ikke mindre end $350.000 til en hjemmeside med fake reviews om lån bliver udstedt og en advarsel til andre hjemmesider der gør det samme er hermed givet. 

Ligeledes har vi en nyhed med om at Google har lanceret en lille feature der fortæller, at de ikke synes at der er tilstrækkelige resultater til en søgning. Simon forudser at denne feature vil blive crawlet og lavet til et værktøj der kan liste alle disse søgninger.

Kilder: 

  • https://www.searchenginejournal.com/ftc-fake-review-site-crackdown/363236/
  • hes-search-tips-for-when-the-query-doesnt-return-great-matches-333447

Ugens spørgsmål:

Mikkel har en blog om backpacking og vil høre om det er på sin plads at skifte navn. Bloggen har allerede en DR25, som jo er flot, men har kun opnået et meget begrænset besøgstal.

For en gang skyld er både Jesper og jeg, faktisk ret enige om hvad vi mener, Mikkel bør gør.

Har du flere spørgsmål til os? så stil dem på vores facebook gruppe, "Organisk Vækst Community"

Google udtaler:

"Vi scroller altså ikke". Det er ikke helt en nyhed, men jeg har haft skubbet den for at få plads til andre udtalelser fra Google. Det er dog et meget vigtigt emne. Det betyder at hvis du har content der først kommer frem efter at den besøgende giver sig til at scrolle, ja- så læser google det altså ikke.

Derudover snakker er der flere nyheder om at google er ved at lancere organiske rankings for produkter i google shopping, og der er lidt forskellige indlæg om hvad der skal til for at ranke. Simon forudser at product reviews kommer til at være en ranking factor.

Kilde: https://www.searchenginejournal.com/google-infinite-scroll-lazy-loading/363184/?ver=363184X2

Dagens emne:

Some Good News youtube-kanalan lanceret af John Krasinski, også kendt som Jim Halpert fra den amerikanske version af "The Office", har taget verden med storm.

Vi går i detaljer med visninger, subscribers og snakker om hvorfor det er content marketing-mæssig relevant at snakke om denne youtube kanal.

Kilde: https://socialblade.com/youtube/channel/UCOe_y6KKvS3PdIfb9q9pGug

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]