Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

Et vs. Flere Domæner til min Forretning? (Uge 15)

I dette afsnit taler vi blandt andet om et vs. flere domæner i en forretning. Jeg har hørt omkring at flere såkaldte SEO-eksperter forsøger at pådutte, især små kunder, at de skal købe endnu en hjemmeside til deres SEO, for at kunne rangere på flere ting ad gangen.

Dernæst kommer vi ind over, i samme ombæring, om det er bedst at oprette en ny webshop, hvis man gerne vil sælge nogle flere ting, eller om man skal blive ved med at dyrke én webshop. Jesper og jeg er lidt uenige til en start, indtil vi finder hinanden.

Vi svarer på lytter spørgsmål

Spørgsmål nr. 1 går ud på FAQ-schema i Google. Altså hvordan får man spørgsmål og svar ud og bliver vist i søgeresultaterne i Google. Helt konkret kommer vi med svar til spørgsmålet om hvor mange svar man kan få derud, og Jesper finder et wordpress plugin frem, som man kan bruge til det.

Spørgsmål nr. 2. er lidt apropros temaet i dette podcast afsnit, her snakker vi om det er bedst at have flere sprog på ét domæne af sin webshop, eller om det er bedst at have forskelligt .tld (top-level-domæne) altså, .com, .de, .dk, .se osv. Jeg kommer med min helt klare anbefaling til dette.

Spørgsmål nr 3. er god og udfordrende. Jeg har fået en mail fra en kvindelig blogger som har cirka 3-4000 besøgende om måneden, og som gerne vil øge sin indtjening fra 186,44 kr til at kunne leve af det. Vi har netop lavet et affiliate afsnit - om hvordan man opbygger et større brand der kan tjene en fuldtidsindkomst, og jeg tror spørgsmålet kommer herfra.

Vi guider "Gitte" i den rigtige retning, og håber på at hun fortsat vil melde tilbage, så vi kan holde os selv og lytterne opdateret. Det er første gang at vi sådan rigtigt snakker om Content Marketing mere end blot SEO i vores podcast.

Vi estimerer at Gitte ikke får trafikken fra Google, og forsøger at sende hende i den rigtige retning, f.eks ved at opfordre til at starte en youtube-kanal.

Video nævnt til sidst i podcast:

Bøger nævnt til sidst i podcast:

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]