Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

TIP: Opdatér dine indlæg og få flere besøgende

Hej, og velkommen til afsnit 27 af organisk vækst.

I dette afsnit skal vi snakke om, hvordan din side kan få flere besøgende, blot ved at opdatere indholdholdet, og holde det friskt og nyt.

Dette er muligvis mest relevant, hvis man arbejder med content marketing, som en del af sin online markedsføring, men kan altså i det fleste tilfælde, stadig være ret så relevant.

Hvis du altså arbejder med f.eks. blog eller andet, som driver trafik ind på dine sider, vil dette helt klart være værd for dig, at ligge mærke til.

Det går ganske enkelt ud på, at du kan få mere ud af det indhold du har, hvis du opdaterer det en gang imellem, hvis det er ved at blive forældet. 

Hvis du ikke allerede har google search console installeret, vil det være meget fordelagtig, at installere det og få det kørt ind på dit site med det samme. 

Når du så har sat det op, vil du få en masse værdifuld data, og du vil samtidig kunne se, hvor mange søgninger du er repræsenteret i, og hvordan du rent faktisk rangerer. Derudover kan du også se din click rate, og helt præcis, hvad de søgende kigger på.

Tippet her fra er så, at i search console bør du besøge noget der hedder status og derefter performance. Her vil du kunne se en graf, som er for total click og total impressions. Hvis du derefter skifter over til pages, her kan du se alle dine undersider, og hvor mange søgninger de optræder i. 

Her skal vi så finde den underside, som vi gerne vil optimere. Når man klikker på en underside, isolerer man alt til, at handle om lige netop den valgte underside. 

Hvis du så skifter tilbage til fanen "søgeord" eller "query", vil der komme en hel masse brugbar data, som bl.a. indeholder alt de, de søgende på google finder din hjemmeside på.

Du har nu en masse data som du kan bruge til, at skabe en overblik over, og få inspiration til, hvis du vil opdatere noget på siden. 

Det er her værd at nævne, at opdateret og nyt indhold skaber bedre content, end okay og halv forældet indhold gør.

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]