Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]
Case: AvXperten &raquo 135% Vækst I Organisk Omsætning

135% vækst i organisk omsætning

100% Outsourced SEO

Case med avXperten

Allerede inden vores samarbejde var kendskabsgraden til avXperten ret høj. Du har måske handlet der, sidst du købte en oplader til din smartphone eller MacBook.

Men væksten var ikke tilfredsstillende. Derfor indledte de et samarbejde med Nutimo. Ambitionerne er høje, men det er gnisten heldigvis også, og derfor skaber vi sammen fantastiske resultater.

Læs mere om Digital Rådgivning her

AvXperten og Nutimo viste sig at være et perfekt match, da avXperten har 100% styr på deres supply-chain, købmandskab og it-systemer. Det gjorde, at det var let for os at træde ind og accelerere væksten allerede fra første dag.

Speederen i bund på vækst-toget, der stadigvæk buldrer henover skinnerne

AvXperten vækst

I skrivende stund har vi flerdoblet omsætningen sammenlignet med samme måned sidste år, og vi forventer, at væksten fortsætter.

SEO = PR = SEO

AvXperten havde tidligere arbejdet med SEO hos forskellige "SEO-eksperter", der havde solgt links i bunkevis. På intet tidspunkt havde effekten af de mange links dog været mærkbar. Vores faglige vurdering var, at det skyldtes kvaliteten af de mange links. Den var ganske enkelt for lav, og der var i mange tilfælde tale om splog-links.

Derfor lagde vi fra begyndelsen en klar strategi om, at kvaliteten var det klart vigtigste, når vi skulle skaffe nye links.

Vi iværksatte en masse PR-initiativer, og langt de flest bar frugt og resulterede i fantastiske resultater.

Det lykkedes os at få en masse ’earned links’, som virkelig battede. Derudover skabte vi en masse omtale af avXperten og øgede kendskabsgraden til forretningen yderligere.

Frederik nielsen afteshowet

Vi formåede blandt andet at få Frederik Nielsen i Aftenshowet samt omtalt på TV 2’s hjemmeside.

Her er et udpluk af de steder avXperten har fået omtale


Læs mere om presseomtale her

SEO case med resultater

Vi skaffede adskillige høj-autoritetslinks, og dette kombinerede vi med at bygge links med unikke, velvalgte ankertekster til en række landingssider, vi ønskede at booste.

Denne strategi gav imponerende SEO-resultater, som satte sit tydelige aftryk på omsætningen, der blev vækstet med over 135 %.

Derfor er vi et perfect match

AvXperten er fantastisk agile på alle områder af deres forretning, og de tager imod alle vores gode råd. De er fagligt kompetente og lette at sparre med, og de er aldrig bange for at prøve en alternativ tilgang til pressearbejde og linkbuilding.

AvXperten er på samme tid dygtige til at styre deres forretning, købe de rigtige varer og få sendt i god tid, og så har de lige præcis den størrelse, hvor de har ressourcerne til at lade os arbejde igennem.

Ydermere er de endnu ikke så store, at bureaukratiet har taget over; det er rart, for så er der ingen processer, som forsinkes.

Vil du også vækste med SEO?

E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 71 99 50 54

profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]