Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

SEO Firma

Nutimo Consult er et bureau med fokus på organisk vækst, med andre ord, vi er et SEO firma. Vores fokus på SEO gør at hele organisationen er på samme spor, og at vi kan tilegne os en meget skarpere erfaring.

Vores tilgang til SEO

Det er vores mål at skabe organisk vækst i din virksomhed. Vores tilgang er, først at sikre os at det tekniske fundament er i orden.

Herefter skal vi sammen finde ud af hvilket ambitionsniveau du vil arbejde ud fra. Alt efter hvor du vil hen med søgemaskineoptimering, lægger vi en plan for hvilke tiltag der skal til for at nå nærmere målet.

Mere end bare links

SEO er efterhånden mange ting. Foruden at anskaffe en stor pulje af kvalitetslinks gennem traditionel link building, presseomtale og outreach, lægges der er i dag lige så stor vægt på bounce rate- og konverteringsoptimering.

En lang række tekniske parametre kan stå i vejen for dine rangeringer og holde dig ude af top-placeringerne uanset om du har 10 eller 100 indgående links. Relevans af landingssiden kontra søgeordet har aldrig været vigtigere.

Du skal kunne holde på dine besøgende

Du kan ikke snyde dig til flere besøgende ved blot at være den side der har skrevet flest ord, om et emne. Jo, der er en korrelation mellem længden af indholdet og placeringerne i Google, men hvis dit indhold er dårligt og/eller ikke relevant, så holder det ikke.

Dit indhold skal være godt fordi, det gør det nemmere at lave outreach og det er med til at reducere din bounce rate.

Dette skal dit SEO firma kunne

#1 Link building

Det er stadigvæk, sammen med indholdet, nok det absolut vigtigste parameter når det kommer til SEO. Selv om Google går mere og mere væk fra at lad sig manipulere gennem links, så er det stadigvæk uhyre vigtigt med de rigtige links.

Et godt SEO firma kan spotte hvilke links der er påkrævet for at skubbe dig i den rigtige retning. Hvis indholdet og teknikken er godt, er det links der skubber dig op på plads nr 1.

#2 Content-udvikling

SEO firmaer har måske selv tekstforfattere og journalister tilknyttet, eller måske har du selv ansatte der kan skrive.

Den vigtigste opgave, som dit SEO firma har i forbindelse med dit indhold, er at sørge for at det er det rette indhold der bliver produceret, at kvaliteten af indholdet er den rette og at der arbejdes prioriteret med det vigtigste indhold først.

#3 Teknisk SEO

En dårlig teknisk opsætning kan holde dig ude af top 10, men selv den bedste opsætning alene, kan ikke alene give dig resultater.

Dertil er det vigtigt, hvis du er ambitiøs med din SEO optimering, at du sørger for at dit tekniske fundament spiller. Et SEO firma skal være i stand til at spotte tekniske fejl og give løsningsforslag til udbedring af samme fejl.

#4 Rådgivning

Dit SEO firma skal kunne rådgive dig om hvilke søgeord du skal bruge og hvilke søgeord du skal vælge først. Der er oftest en forskel mellem de søgeord, et firma der aldrig har fået hjælp af et SEO Firma før, ønsker at rangere på, og de søgeord de rent faktisk burde gå efter.

Det nytter ikke noget at gå efter at rangere på søgeord, som ikke kan skabe omsætning i sidste ende. Det er dit SEO firmas opgave at hjælpe med at finde de rigtige søgeord.

Hvornår skal jeg benytte et SEO firma?

Der er forskellige måder at benytte et SEO firma på, vi ser især 2 tilgange der giver mening og afkast.

Operationelt: Dit SEO firma går in og laver hands-on arbejde. Hos Nutimo Consult indebærer det oftest at vi laver både linkbuilding, teknisk seo og content udvikling.

Strategisk: Du har selv ansatte der arbejder med SEO eller skal oplæres i SEO, med en strategisk sparringspartner kan du sørge for at din(e) medarbejder(e) arbejder med de rigtige opgaver.

Der vil typisk være nogle netværks-mæssige fordele i at benytte et SEO Bureau tilknyttet ad hoc, selv om du har ansatte der står for den del.

Skal vi hjælpe din virksomhed med SEO?

E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 71 99 50 54

profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Indtast e-mail eller telefon nr.