Telefon (+45) 50 50 97 64     E-mail [email protected]

SEO Firma

Nutimo Consult er et SEO-firma med kapacitet og kompetencer til at levere komplette SEO-løsninger for mellemstore virksomheder.

Nutimo Consults tilgang og vision

Hos Nutimo Consult sætter vi en ære i at levere fremtidssikret SEO, hvor effekterne af vores arbejde er lige så store i morgen, som de er i dag.

Netop fordi vi har så stort fokus på, at løsningerne skal være fremtidsikrede og kvalitative, bruger vi ikke mange ressourcer på forældede SEO-metoder, der befinder sig på grænsen af, hvad man kalder Black Hat-SEO.

Nutimo Consults har fra dag et haft en klar vision, som lyder således: Vi vil hjælpe virksomheder med at vækste organisk.

Med det menes der, at vi vil forøge vores samarbejdspartneres omsætning, uden at de bruger en eneste ekstra krone på annoncering.

Vi er et SEO-firma, der kan hjælpe med alle facetter inden for SEO

Moderne SEO er uendeligt mange ting, og vi har eksperter inden for alle undergrene af SEO. Du kan derfor forvente en kvalitativ 360 graders løsning med os ombord.

Vi har særligt fire elementer, vi fokuserer på. Disse er linkbuilding, on page-indhold, teknisk SEO og strategi og sparring.

I de følgende afsnit kan du læse nærmere om, hvordan vi forholder os til disse fire elementer.

#1 Linkbuilding

Vil man til tops på søgemaskinerne, kræver det gode indgående links til ens hjemmeside. Links er nemlig stadigvæk et af de klart vigtigste parametre, når søgemaskinerne skal rangere søgeresultaterne.

De hjemmesider, som har flest indgående kvalitetslinks, vil i mange tilfælde udrangere hjemmesider med et lavere antal indgående kvalitetslinks.

Et link skal ses som en anbefaling. Hvis vi, Nutimo Consult, linker til en anden hjemmeside, anbefaler vi indholdet på denne side. Sådan opfatter Google og de andre søgemaskiner nemlig links.

Et link er ikke bare et link; der er stor forskel på kvaliteten af links, og herunder kan du få indsigt i de fire vigtigste parametre, når kvaliteten af et link skal vurderes:

  • Kvaliteten af linkprofilen for siden, man får linket fra
  • Trafikmængden for siden, man får linket fra – ingen trafik er ikke godt
  • Relevans – er der emnemæssigt overlap mellem siden, man får linket fra, og ens egen side? Hvis ja, er det godt
  • Placeringen af linket. Desto færre klik væk fra forsiden, desto stærkere er linket

Selvom man altid bør bestræbe sig på at skaffe gode links, skal man samtidigt have for øje at bygge en linkprofil bestående af meget forskellige links.

Ens linkprofil bør nemlig se så naturlig ud som muligt, da Google ikke bifalder, at man forsøger at manipulere med algoritmen, og det er jo på mange måder det, man gør, når man linkbuilder.

Ingen hjemmesider opnår naturligt udelukkende at få links af allerhøjeste kvalitet, og derfor kan det være nødvendigt at bygge en række links af mere svingende kvalitet også, hvis man vil bevare linkprofilens autentiske udtryk.

Vælger du os som din samarbejdspartner, kan du være sikker på, at vi udbygger din linkprofil, så den bliver både ekstremt stærk og samtidig ser naturlig ud.

Vi bruger forskellige linkbuilding-strategier, og ofte vil vores indsatser ikke blot resultere i skabelsen af links, men også positiv omtale af dig og din virksomhed.

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan assistere inden for linkbuilding, så tag endelig kontakt:

E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 71 99 50 54

#2 Vi hjælper dig med at få styr på dit on page-indhold

Vælger du os som dit næste SEO-firma, lover vi, at vi hjælper dig med at designe og strukturere dit on page-indhold, så det får størst mulig effekt på søgemaskinerne og dine besøgende

Vi er et SEO-firma med kompetencer og ressourcer til at varetage både produktion af og rådgivning om on page-indhold; vi tilpasser altid vores indsats efter kundens behov, så hvis du selv har mulighed for at stå for produktionen, får du naturligvis lov til det.

Vi vægter kvalitet over kvantitet

Der findes adskillige studier, der dokumenterer, at mængden af tekst er afgørende for ens placeringer på søgemaskinerne, og det er vi naturligvis helt bevidste om og opmærksomme på her hos Nutimo Consult.

Derfor er tekstmængde også et parameter, vi medtænker, når vi rådgiver vores kunder om udarbejdelse og tilpasning af on page-indhold.

Dog har vi endnu mere fokus på kvaliteten af teksterne end kvantiteten. Det skyldes, at alt tyder på, at kvalitet kommer til at trumfe kvantitet i fremtiden – hvis det da ikke allerede er sket.

Vi får smerter i øjnene, hver gang vi støder på fejlbehæftede tekster, som gentager sig selv i uendeligheder. Ser vi sådanne tekster på vores kunders hjemmesider, sørger vi for, at de justeres, så de kommunikerer det ønskede budskab på en letfordøjelig måde.

Bemærk: Godt indhold er ikke udelukkende tekst. I det omfang, det giver mening, bør man ledsage tekstindholdet af videoer og billeder.

Visuelle elementer er nemlig ekstremt effektive til at fastholde de besøgendes opmærksomhed; tilmed kan man ofte kommunikere komplekse informationer, så de bliver let fordøjelige, ved hjælp af visuelt og audiovisuelt indhold.

Skal du have hjælp af nogle af landets skarpeste SEO-konsulenter til on page-delen? Så tøv ikke at kontakte os:

E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 71 99 50 54

#3 Teknisk SEO

Vil man til tops på søgemaskinerne, er der en række tekniske forhold, man skal have styr på. To af de allervigtigste er loadhastigheden for ens hjemmeside, samt at hjemmesiden har et responsivt design.

Vigtigheden af loadhastigheden skyldes, at internetbrugere er hamrende utålmodige. Der er lavet adskillige studier, der afslører, at de ikke gider vente på en hjemmeside, der loader langsomt, bliver færdig med at loade.

Et af disse finder du her, hvor du kan læse, at cirka 40 % af alle brugere vil forlade din hjemmeside med det samme, hvis siden bruger over tre sekunder på at loade. Loadhastighed er tilmed en officiel rangeringsfaktor hos Google. Derfor skal der bare være styr på den del.

Et responsivt design betyder, at ens hjemmeside er kompatibel med både desktop og mobile enheder. Der findes stadigvæk nogle få, som ikke har fået styr på denne del, og det er altså meget problematisk, da over halvdelen af al trafik i dag foregår via mobile enheder.

Google udrullede i løbet af 2018 Mobile First Index, og da det skete, blev den mobile version af ens hjemmeside hovedstyrende for ens placeringer på søgemaskinen. Hjemmesider, der ser sløje ud på mobilen, har derfor ingen chancer for at komme til tops.

Vi har nogle af landets skarpeste rådgivere i teknisk SEO i huset. De vil være i stand til at påpege ethvert teknisk optimeringspunkt på din hjemmeside. Tilmed har de kompetencerne til at udbedre vækstpunkterne.

Typisk har vores samarbejdspartnere dog selv en eller flere udviklere i huset, der vil kunne løse opgaverne efter vores præcise instruktioner.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at optimere jeres tekniske SEO, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 71 99 50 54

#4 Komplet strategi og kompetent rådgivning

Der er stor forskel på vores kunder; nogle af dem har arbejdet aktivt med SEO i mange år, mens andre stort set aldrig har skænket området en tanke.

De kunder, der har arbejdet aktivt med det i flere år, har som oftest primært brug for assistance inden for linkbuilding, mens de mere grønne ofte har brug for hjælp til stort set alle facetter.

Vi tilpasser altid vores indsats efter den enkelte kunde og leverer en skræddersyet løsning.

Vi er alsidigt SEO-firma med mange kompetencer, hvorfor vi kan hjælpe med alt fra udvælgelse af søgeord og optimering af eksisterende indhold og udarbejdelse af nyt til linkbuilding samt teknisk SEO.

Vi sætter en ære i at være et ærligt konsulenthus, som aldrig holder vores kunder for nar. Derfor vil du kunne forvente bundreel rådgivning fra vores side.

Hvis dit ambitionsniveau er for urealistisk, siger vi det ligeud, så du ikke indgår en aftale på falske præmisser og drømmer om uopnåelige resultater.

E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 71 99 50 54

Skrevet af
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult

Få de seneste nyheder fra SEO & Google

Telefon: (+45) 50 50 97 64
Mail: [email protected]