Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]
Case: Net 2 Kompagniet » Nr 1 På Google I Højsæson

Store besparelser gennem SEO

Topplacering i højsæson

Case med Net2Kompagniet

Ved at opprioritere SEO har NET2Kompagniet formået at halvere deres annoncebudget, samtidig med at de har beholdt samme omsætning.

Det er vi naturligvis stolte over at have bidraget til, og vi er ikke i tvivl om, at den positive udvikling fortsætter på SEO-delen, desto længere samarbejdet forløber.

Læs mere om Søgemaskineoptimering her

Mistede placeringer til konkurrenter

NET2Kompagniet havde førhen haft rigtig fine placeringer på Google på relevante søgeord, men disse var løbende blevet svækket, da flere af konkurrenterne havde opprioriteret SEO-delen. For at komme tilbage i kampen indledte NET2Kompagniet et samarbejde med os.

Vi gik analytisk til værks og påpegede adskillige vækstpunkter og lagde en plan for, hvilke ting der skulle fikses, og så startede eksekveringen ellers.

Nr 1 på billige vinduer

Stor citation-box giver mange clicks

På gode dage vælger Google, at den mest relevante søgning skal fremhæves. Vi kalder placeringen for nr. 0 eller "Featured Snippet".


Det har længe været kendt, at førstepladsen af de organiske resultater løber med flest kliks, og det er derfor meget attraktivt at blive placeret endnu højere end placering et.

Hvor meget trafik, man kan hente ved at indtage placering 0, er forskelligt fra søgning til søgning, men i ovenstående tilfælde ender 50 % af alle søgninger på ’billige vinduer’ på NET2Kompagniet.dk.

Vil du også gerne ligge øverst?

E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 71 99 50 54

profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]