Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

B2B SEO

Mange B2B-virksomheder anskuer desværre slet ikke SEO, som værende en strategi for dem, hvorfor er lidt uklart, men vi vil gerne slå fast og sige, at søgemaskineoptimering er i dén grad både vigtigt og økonomisk givtigt for B2B-virksomheder.

Er der forskel på B2B og B2C SEO?

Set fra et SEO-teknisk synspunkt er der ikke forskel på hvilke taktikker der skal udnyttes for at lægge nr 1 på Google, men vi oplever at der væsentlig mindre konkurrence om de søgeord som B2B-virksomhederne går efter, set i forhold til de søgeord, som webshops går efter.

En anden forskel vi har oplevet blandt vores kunder, er at Return On Investment kommer hurtigere ved B2B SEO end ved B2C. Hvorfor? Der skal eksempelvis sælges mange kabler til 29 kr, for at nå samme resultat som én ordre på en it-løsning til over 10.000 om i licens hvert år.

Er SEO noget for min virksomhed?

I mere eller mindre væsentlig grad er SEO altid vigtigt for B2B-virksomheder. Nogle virksomheder klarer sig helt fint uden, alt salg kommer gennem netværk eller betalt markedsføring.

Men hvorfor ikke lade din hjemmeside arbejde for dig? Det gør det nemmere for dine sælgere at lukke nye aftaler.

Den rette rådgivning er vigtig for success

Hvis man for alvor skal have succes og vækst med SEO for B2B-virksomheder, så skal acceptere at beslutningsprocesssen for store B2B-ordrer er lange, og at salg ikke nødvendigvis kommer væltende når man lægger nr 1 på x-antal søgeord.

Du har til gengæld en unik mulighed for at etablere din virksomhed, som absolutte ekspert inden for dit område.

I mange tilfælde sælger B2B-virksomheder store og komplekse løsninger og virksomheden er meget farvet af sin egen erfaring og viden indenfor området.

Sørg for at afdække problemet!

Det er ikke sikkert at kunden ved hvilken løsning er bedst, men de ved derimod hvilket problem de står med - og her har du en unik mulighed for at komme med din ekspertise, når de søger efter svar på deres problemstillinger.

Du får branding og ekspert-status

Ved at have et svar klar til Google, når de søger på problemstillinger og ved, igen at være på Google når de søger efter en leverandør til løsningen, så bliver din virksomhed eksponeret som eksperter i sin kategori.

På denne måde, kan du gøre arbejdet meget nemmere for dig selv eller sælgerne i din virksomhed, hvis kunden allerede har en positiv oplevelse af jeres virksomhed på nettet og på forhånd anskuer jer, som eksperter.

Vi er SEO Eksperter , lad os hjælpe din virksomhed med at fremstå som eksperter i din branche.

E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 71 99 50 54

Skrevet af
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Eller..
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]