Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

Google Star Wars Update (uge 20)

May the 4th be with you. Google har lavet endnu en update, en algoritme som får søgeresultaterne til at hoppe og danse. Allerede nu ser vi tilbage og prøver at forstå hvad der denne gang er sket.

I dette afsnit smelter nyheds-sektionen sammen med dagens indhold, og vi snakker primært om Googles nye algoritme, det er ved at være en uges tid siden den har rullet, og i nogle af de lukkede communities bliver der bedt en bøn om, kald dog denne update for Star Wars update, for den falder sammen med May the 4th ...

Spøg til siden. Nogle er hårdt ramt af denne algoritme, men hos Nutimo har vi generelt set et stort bredt smil på læben. Det vi har lavet de seneste år, har i den grad været i den retning Google har taget her.

Jeg mener ikke nødvendigvis at Google har taget et skridt i den rigtige retning, og at dem der har gået FOR meget white knight, har mistet lidt resultater. Om vi har læst Googles spor ved jeg ikke, men lige netop denne update har været til vores favør.

Man kan måske gætte på at nogle af YMYL skruerne har været løsnet en lille smule.

Vi forsøger til sidst at konkludere på algoritmeændringernes impact, jeg synes vi plejer at ramme den meget godt efter en uge. De sidste par gange har vi allerede efter 1-2 uger, kunne se et mønster som viser sig at være det samme som "de store seo-medier" bringer konklusioner på, via big-data.

Dagens spørgsmål:

Spørgsmål #1: Leif spørger til Vimeo vs. YouTube.

En genganger i vores podcast, tror jeg, men jeg føler at vi én gang for alle for slået søm i Vimeo's kiste. Jeg ser absolut ingen grund til ikke at bruge YouTube som Video host. èn ting er at Google ejer YouTube og man kan gisne om at det kan give bedre søgeresultater.

En anden ting er at YouTube er et Social Media, hvor man kan gisne om at social signals og/eller chrome user data giver bedre søgeresultater. De 2 ting er ikke 100% sikre, men dét der er sikkert er, at med YouTube kan du opbygge en "kanal" med den trafik du sender til YouTube, kan du være så heldig at få 1-2, måske 4-5 gange igen.

Spørgsmål #2: Opfølgning fra Gitte, Frøken Fryd.

Vi snakker primært om YouTube. Kan det f.eks lade sig gøre at have en YouTube kanal helt uden nogen snak? Kan det lade sig gøre at lave en engelsk YouTube kanal til en dansk blog? Kan det lade sig gøre at få success internationalt.

Få vores take på alt dette, i dagens afsnit af podcasten.

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]