Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

At Lave en Affiliate Website til fra 0 - 1000 kr /mnd (Uge 13)

I dette afsnit skal Jesper Nørskov Jensen og jeg snakker om hvordan vi / du kan opbygge en hjemmeside, der skal tjene i omegnen af 1000 kr om måneden. Vi kan ikke ramme spot on, men i lejet af 500 til 1500 til 2500 kr om måneden.

Først i afsnittet snakker vi om lidt SEO-nyheder fra branchen. Snippets bliver ændret lidt, personligt har jeg ikke set det ske i Danmark endnu, men teorien er at højre side med featured informationer, rykker sig ind over i den venstre side og altså rykker det organiske længere ned.

Dernæst svarer vi lynhurtigt på 3 spørgsmål fra vores facebook community. Vi løber hurtigt igennem nogle svar, fordi vi ved at sektionen om affiliate hjemmesiden kommer til at fylde en del i dette afsnit.

Udgangspunkt: Du har 0 kr at investere i en hjemmeside.

Her er de steps vi nævner, og snakker om i podcasten, som vi mener skal til for at opbygge en hjemmeside der skal tjene 1000 kr om måneden.

Step 1: Niche Research

Hvordan vil vi gribe niche research an? hvilke ting skal vi kigge efter. Partner Ads til dansk? skal man skrive noget man brænder for ?

Step 2: Content

Her har vi, især jeg, en helt klar holdning til ...? .. Hvor meget content skal der til? hvad skal man skrive først? hvor langt skal indholdet være?

Step 3: Teknik

Wordpress - ja. Hvilke plugins skal der til? Vi snakker om du først skal gøre ....  Først HER skal du overveje at designe din side!

Step 4: Monetization

Ads - affiliate - link salg - hvad mere?

Step 5: Link Building

Er det nødvendigt med link building? hvor meget link building skal man lave?

Step 6: Starte forfra vs. Videre med samme side.

Hvad skal man nu? Skal man starte forfra? skal man opdatere side? hvor ofte skal siden opdateres? skal man sælge hjemmesiden?

Afslutning

Husk at lytte med i næste uge, hvor vi snakker om hvad forskellen er, og hvad der skal til for at bygge en hjemmeside der ikke tjener 1000 - 2000 kr  om måneden, men istedet 10.000 kr + altså 20-35.000 kr om måneden måske.

Jeg kan afsløre at det vil handle om branding, tilgang til indhold og indholdstrategi.

Afsnittet er udkommet: lyt til afsnittet, klik her

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]