Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

Er det lettere at få en side til at rangere end et indlæg

En lytter spurgte os, om det er lettere at få en side frem for et indlæg til at rangere på Google. Det valgte vi at bruge en hel episode på at diskutere. Hvis du er nysgerrig efter det helt uddybende svar, skal du bare få klikket 'afspil'!

Spørgsmålet hænger meget sammen med Wordpress, hvor man både kan lave sider og indlæg, og i det tilfælde har vi altså en lytter, der har spurgt os om det er lettere at få en side til at rangere, end det er at få et indlæg til at rangere.

Lige umiddelbart er der ikke noget der tyder på, at der er væsentlige forskellige på sværhedsgraden i at rangere, alt efter om du laver en side eller et indlæg.

Hvis du f.eks. vil rangere på sider, så kræver det selvfølgelig også, at du husker selv at lave links til den, ellers vil det blive meget besværligt for dig at rangere helt deroppe, hvor det for alvor er sjovt at rangere.

Hvis du f.eks. skriver 700 ord i dine blog posts som standard, og så laver den her form for  cornerstone conent, hvor du skriver ekstremt mange ord omkring et emne,og så tænker at dette skal være en del af din page, så kan du altså sagtens bare havde det, som en del af dine lister.

Når det kommer til SEO vil vi så påstå, at der ikke er andet end datoen, som kan være til forskel.

Det kommer altså helt an på, hvordan du arbejder med din side eller med dit indlæg, der er afgørende for udfaldet af din rangering.

Det er ikke noget helt konkret og bevist eksempel på en faktor, som gør det ene nemmere at rangere end det andet.

Tænk derfor hele tiden på brugeroplevelse, da dette er den helt store rangerings faktor for google.

 

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]