Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

Hvilket webshop-system er bedst til SEO?

Hvilket webshopsystem er bedst, når det kommer til SEO? Det forsøger vi at give svaret på i denne episode.  

Vi taler blandt andet om Magento, Shoporama og Shopify og berører kort, hvilke fordele og ulemper der SEO-mæssigt, er hos de forskellige systemer.

Magento

Magento har en ting, som gør dem lidt mere specielle, hvilket er multi language.

Det fungerer ikke blot på den måde, at du kan skifte sproget på dine domæner. Det fungerer også sådan, at du kan have flere domæner, med forskellige sprog, så du både kan have et .dk, .com, og et .no domæne på Magento.

Magento er gratis, men kan dog have problemer med hastighed, og du skal ikke gøre meget forkert inde på siden, før du kan miste alt hastighed. Du kan altså alligevel risikere, at skulle bruge penge på udvikling.

Shopify

Med shopify skal du derimod betale fra dag et af, men i modsætning til Magento, så virker det også en del bedre, og der skal så ikke bruges så mange penge på udvikling.

Det virker altså tilsvarende også fra dag et af. Merprisen hver måned er derfor ikke så upåregnelig, og det vigtigste i SEO er også brugeroplevelse, hvilket Shopify virkelig tilgodeser.

Shopify går stort set aldrig ned, så der vil være meget få problemer med dette.

Shoporama

Shoporama var meget uheldige med en episode i det danske tv program “løvens hule” hvor en virksomhed ville fremvise sin side for nogle af investorerne, hvor programmet så går ned.

Og det var ikke blot den enkelte shoporama, men alle shoporamas sider.

Når det så er sagt, så spiller programmet rimeligt godt, og er nok den hurtigste webshop i Danmark.

De har også vildt mange features, men de har derimod ikke en blog integreret, hvilket måske virker en smule besynderligt.

Wordpress

Wordpress er en super let og overskuelig backend, som mange sikkert kender til, og samtidig også har været ret glade for, da den netop er så let at navigere med, og overskuelig at arbejde med.

udviklere er dog ikke så begejstret for det, da det måske er virker alt for simpelt for dem, og er lidt mere en børneudgave.

Men er man ikke selv den helt store udvikler, og derfor ønsker noget let og overskueligt, kan man med stor fordel bruge Wordpress.

Der er altså nogle forskellige muligheder på markedet, så gør dig gerne nogle overvejelser omkring, hvad der vil være nemmest og mest fordelagtigt for dig, hvis du overvejer at benytte en af disse.

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]