Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

Hvordan får man mest mulig SEO for 2500 kroner?

Hvordan får man mest mulig SEO for 2500 kroner?

Rigtig mange markedsførings bureauer sælger SEO-pakker. Men hvor meget er SEO-pakker egentlig værd, og hvor får man ellers mest muligt SEO, for færrest penge?

Hos nogle firmaer tager man glædeligt kunder ind, som betaler under 3000 kr. i måneder, for at en virksomhed udfører SEO arbejde for dem.

Det er ikke tilfældet hos Nutimo, da dette vil betyde, at vores konsulenter vil have meget få timer om måneden til, at udføre en godt og kvalitativt stykke SEO arbejde, hvilket vi ikke mener hænger sammen.

Det er rigtig rigtig svært at udarbejde gode links og godt indhold, hvis man ikke bliver tildelt tilsvarende tid til det.

Outsource ikke dit SEO arbejde, hvis budgettet ikke er til det.

Hvis der blot ligger et par timers arbejde i det, så anbefaler vi ikke, at du outsourcer dit arbejde til et SEO bureau.

Det er nemlig alt for kort tid for et bureau til, at kunne nå at skabe tilsvarende værdi i dit SEO arbejde, og selvom man stadig ligger penge i det, vil man altså også få en del mindre værdi i retur.

Man kan selvfølgelig godt nå at lave noget på de få timer, men SEO er ikke et tryk på en knap, så der skal altså lidt tid til rådighed, før man kan skabe et tilstrækkeligt stykke arbejde.

Nogle af vores konkurrenter har dog tidligere pralet med, at have 500 kunder, mens de samtidig kun er 15 ansatte.

Det kræver ikke et matematisk geni for at regne ud, at belastningen af kunder pr. medarbejder her er ekstremt høj, og det vil altså også påvirke det endelige resultat i SEO arbejdet.

Hvad kan man så bruge pengene på?

Som vi ser det, er der to andre ting, som man kunne overveje at gøre i stedet for, hvis man vil have mere værdi for sine penge.

  • Stå selv for dit content

Hvis du selv står for at fremstille dit content, og derefter outsourcer noget sparring hos et SEO bureau, eller en anden ekspert, så vil du altså kunne udforme dit eget content og samtidig spare penge.

  • Du kan uddanne dig selv til SEO ekspert

Det kan du f.eks. gøre ved konferencer, kurser osv. Det koster omkring det samme, som du vil give hos et SEO bureau, og i løbet af et år vil du have en forståelse for, hvad SEO er, og hvad det går ud på.

Du vil samtidig også være bedre tjent med, at hvis du har budget ud over det, så kan du bruge det på et tekst firma, og få mere værdi ud af det, end du ville ved et SEO firma.

Bruger du under 3000 kr. på et SEO bureau, vil værdien ikke være at finde. De penge du smider i et SEO bureau, vil altså ikke gøre nogen væsentlig forskel for din virksomhed.

Vores model er væsentligt anderledes fra konkurrenternes

Vi arbejder, i modsætning til vores konkurrenter, kun med kunder, som er lige så ambitiøse omkring deres SEO arbejde, som vi er.

Det vil altså sige, at er du ikke klar til at ligge et ambitiøst beløb hver måned, så vores konsulenter kan udrette et stykke arbejde af høj kvalitet, så er vi ikke det rigtige match.

Og nu skal det selvfølgelig ikke lyde som om, at vi har en vanvittig høj timepris, for vi har faktisk en forholdsvis lav timepris, vi forventer bare, at du vil ofre lidt flere timer på os.

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]