Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

4 ting du skal tænke på, når du køber links!

Hej, og velkommen til afsnit nummer 42 af vores organisk vækst prodcast.

Idag vil vi belyse 4 ting du skal tænke på, når du køber links. Skal du købe links til din side, så skal du gå efter følgende:

  • Sider, som ligger i den samme niche.

Her menes der, at du bør holde øje med sider, som taler og skriver om de samme ting, som din egen side taler om.

Sælger du f.eks. hundemad, vil det være fordelagtigt med links fra sider, som belyser samme emne. Det kunne være kæledyrs butikker, eller bloggere, som har fokus på hunde og alle elementer omkring hunde.

  • Tjek om siden er indekseret.

Det kan du gøre ved, at skrive site: og så sidens navn, og du kan så gå ind i google og se, hvor meget den her side er indekseret. Det giver ikke noget super godt overblik over, hvor godt siden er indekseret, men hvis du kigger det igennem og ser at der er nogle sider, der ligger i google, er det en fordel.

  • Organisk trafik.

Det er svært at få det rigtige tal på dette, medmindre du er i dialog med dem du køber linket fra, og så få et tal fra analytics, og er de på markedet for at sælge dig et link, så burde de også kunde sende dig nogle tal eller et andet overblik, som du kan forholde dig til.

  • Dofollow links

Hvis du kan få et dofollow link fra en siden, der er i samme niche, som er indekseret og som har organisk trafik, og kan du få trafik via dette link, så er det muligvis det bedste link, du kan købe.

Disse 4 ting er vigtige at ligge mærke til når du skal købe links, for køber du links kun på baggrund af domain rank, kan du altså risikere at komme i nogle faldgrupper, som ikke bidrager til din side.

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]