Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

SEO Fejl: Link building

Hej, og velkommen til afsnit nummer 36 af organisk vækst. 

Dagens tema er SEO fejl, hvor vi belyser nogle af de fejl, som har en tendens til at blive glemt, og idag skal vi snakke om link building.

Selve fejlen kommer af, at nogen vælger slet ikke at arbejde med det, og det er en fejl, som kan deles i to årsager.

  • Link building er anbefalinger, fra andre websites i googles øjne

Har man derfor nogle gode links, fra troværdige og autoritære hjemmesider, jamen så vil google altså vurdere, at efter som den side peger på ens egen side, så må det være en fornuftig side, og man kan derfor opleve, at blive rykket til en bedre rangering i google.

Hvis du derfor ikke ligger på en god placering i søgemaskinen, og samtidig ikke arbejder med link building og din side ikke ligefrem er blogger venlig, så vil du altså opleve, at du ikke vil få ret meget trafik, og på den måde også have svært ved, at få en bedre placering hos google. 

Samtidig kan du også miste gode links, hvis den side, hvor dit link er på går ned, jamen så har du altså ikke det link mere, og du vil i googles øjne, have mistet et rigtig godt link, hvilket selvfølgelig ikke er fordelagtigt, hvis du ikke arbejder med linkbuilding

  • Dine konkurrenter arbejder højst sandsynligt med link building.

Lad os sige, at i står med et udgangspunkt, som minder om hinandens. Du skriver et noget bedre indhold end dem, men dine konkurrenter arbejder aggressivt med link building, og om noget tid, vil de altså have en hel del links, mens du måske er gået den anden vej, og har mistet nogle.

Det vil sandsynligvis skabe mere trafik til din konkurrenter, og sætte dem i en bedre situation, set med googles øjne i og med, at de har flere refererende links end dig.

Det bedste indhold kan derfor ikke stå alene, hvis du ikke får noget trafik.

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]