Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

SEO Fejl: Bekræfter ikke besøgende i at de er landet det rigtige sted

Hej, og velkommen til afsnit nummer 32 af organisk vækst

Dagens afsnit er under emnet SEO fejl, og skal idag handle om, at du skal bekræfte de besøgende i, at de er landet det rigtige sted, når de besøger dit site. 

Dette er en del af googles rank brain, altså googles kunstige intelligens, som afgører, hvor du skal rangere i søgemaskinen.

Dette er ikke en algoritme, som med det samme trækker dig ned, hvis du ikke bekræfter den besøgende i, at de er landet det rigtige sted, men derimod mere machine learning, som hele tiden bliver klogere, og hvis de besøgende på din side hurtigt går tilbage i google og søger videre, så kan google's rank brain altså se, at de besøgende ikke blev bekræftet i, at være landet det rigtige sted.

Hvis de søgende altså ikke finder dit indhold interessant, vil de hoppe ud af din side ret hurtigt, google vil gemme disse informationer, og kan på den måde trække den ned i rangering. 

Derfor er det ekstremt vigtigt at skabe godt content, så de besøgende bruger til på din side, og forhåbentligt også finder det de søger efter, så du kan få bedre rankings på din side. 

Derfor er det altså også ekstremt vigtigt, at skabe et godt og relevant content, på den side du gerne vil have op i rangering.

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]