Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

Google afslører nyt ranking-signal (uge 23)

Google har nyt officielt rankingsignal på vej. Noget, som de fleste af os har gået og optimeret imod længere bliver nu et direkte rankingsignal, hvor det før (måske) kun har været et indirekte rankingsignal.

Nyheder:

Som opfølgning fra det sidste afsnit hvor Joe Rogan blev opkøbt af spotify til kun at levere indhold på denne platform; snakker vi om at Podimo, podcast appen, har fået en investering af 15mio euro, penge som jeg tror der skal bruges primært at på at få indkøbt rettigheder og lave eksklusive deals med podcastere. Det er dén måde streamingtjenesterne kan lokke nye brugere til, altså med det rette indhold, altså med content marketing.

Spørgsmål:

Da vi ikke har haft nogle spørgsmål i denne uge på facebook-siden, har jeg istedet været en tur på nettet og finde 3 andre spørgsmål, det er 3 ting som jeg mener at de fleste godt kan tåle at lære, det er noget vi støder på ret tit.

Google udtaler: Det er i dag det samme som dagens emne.

Dagens Emne:

I dag handler det om de nye rankingsignaler fra Google. Google har nu taget et nyt værktøj i brug til at måle User Experience med, altså UX, og det bliver tidligst i 2021 et direkte rankingsignal at have god user experience.

De 6 værktøjer google nu bruger til at måle dette med er Search Console, PageSpeed Insights, Lighthouse, Chrome UX Report, Chrome DevTools og Core Web Vitals.

I afsnittet refererer jeg til at du kan hente Chrome UX report, det kan du her: https://developers.google.com/web/tools/chrome-user-experience-report/

Du kan også få Web vitals som extension her: https://chrome.google.com/webstore/detail/web-vitals/ahfhijdlegdabablpippeagghigmibma

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]