Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

Nye muligheder i Google Search

Sitesøgning

Blandt det absolut mest værdifulde Google-søgemuligheder i SEO-øjemed må være sitesøgningen. Denne forekommer i formatet (bemærk små bogstaver og mangel på mellemrum): “site:[domænenavn]”. Denne søgning kan indledes med eller følges af dit søgeord/-frase. Resultaterne vil dog kun være fra dit valgte domæne.

Tidsbestemmelse

Du kan få vist søgeresultater, der er udgivet før eller efter et givent årstal.

Det kunne indgå i en kombinationssøgning i formatet “site:[domænenavn] before:[årstal]” eller “site:[domænenavn] after:[årstal]”.

Du kan også indsnævre din søgning til kun at vise sider udgivet i et enkelt årstal ved at kombinere før og efter i én og samme søgning.

Alternativt kan du søge på et søgeord/-frase og tidsbestemme din søgning til sidste time, sidste døgn, sidste uge osv. ved at bruge tools-knappen, som findes til højre lige under søgefeltet.

Disclaimer: Det er ikke sikkert Google forstår, hvornår en side er udgivet, da man på siden kan fjerne udgivelsesdatoen.

Tilde ~

Man kan også bruge tilde (~) foran søgeordet for at finde ord, der minder om søgeordet.

In URL og In Title

To andre tricks er hhv:

“Inurl:[søgeord]”

“Intitle:[søgeord]”

Inurl specificerer til at søgeordet indgår i URL’en, altså i adressebaren, mens Intitle er en søgning, der er begrænset til kun at vise resultater fra title tags.

Interval

Hvis du skriver to punktummer mellem to tal, viser dine søgeresultater kun indhold med tal fra det pågældende interval. Skriver du “hundefoder 250..300“, finder du som udgangspunkt de varer, som er til salg til priser mellem 250 og 300 kroner. Her vil du dog også få en bifangst i form af andre sider, der indeholder tal fra intervallet. I dette eksempel at Grønland importerer omkring 250 tons hundefoder om året.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail: [email protected]

Følg gerne Organisk Vækst Community på Facebook (link nedenunder), hvor du er velkommen til at deltage i de løbende debatter eller at starte din helt egen.

Og følg endelig med i vores podcast på din foretrukne podcastapp.

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]