Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

4 tips til at rangere med billeder i Google Search

I dagens episode kigger vi nærmere på muligheden for at rangere med billeder i Google Search. Vi disker op med fire konkrete tips til at opnå solide placeringer i Google-søgninger.

Vi vil som sagt idag komme med 4 helt konkrete tips til, at rangere med billeder i google, og de fire tips lyder som følgende:

  • Få styr på dit billedes titel

Hvis man benytter sig af Wordpress, kan man godt ændre på billedets titel, men for en sikkerheds skyld, så hav lige styr på det fra starten.

Det er en meget meget lille ting at have styr på, men det giver altså en hel del, at dit billede hedder lige præcis det, som du gerne vil have det til for at rangere bedre.

  • Figure (tag)

Dette er et tag man bruger til, at give det billede som man har valgt, en lille beskrivelse.

Man tager altså det valgte billede, smider det ind i et figure tag, og her kan man så tilføje en beskrivelse af billedet.

Her bør google så efterfølgende kunne regne ud, at disse to hører sammen. Google kigger jo også på den tekst, som befinder sig rundt om billedet, for at øge brugeroplevelsen, så hav hele tiden det i baghovedet.

  • Click Trough Rate (CTR)

Her kigger man ganske enkelt på, hvor mange der klikker sig igennem på dit billede, i forhold til andres billeder, og eksempelvis konkurrenters billeder.

Det er altså også vigtigt at holde sig opdateret på dette, for begynder den at falde, eller er den mindre attraktiv og populær end andres billeder, jamen så skal der altså højst sandsynligt ændres i noget.

  • ALT tekst

ALT tekst er en forkortelse for alternativ tekst, hvilket er den tekst som google går ind og indekserer, hvis der ikke skulle være et billede, eller noget eventuelt skulle være i vejen med det billede, som skulle have været placeret.

ALT tekst er også den tekst som blinde mennesker får læst op.

Værd derfor gerne så præcis som muligt i, hvad der sker på billedet, eller hvad billedet handler om.

Det er bedre at du selv skriver den, da dette vil skabe et mere præcist billede af, hvad der sker, end hvis google gør det.

Vær derfor også gerne meget kort og konkret i din ALT tekst.

Husk også gerne dit keyword når det kommer til beskrivelse, men kun hvis det giver mening, og undgå unødvendigt brug at dit keyword.

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]