Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

SEO Fejl: Flot re-design

Hej, og velkommen til afsnit nummer 40 af vores organisk vækst podcast.

Dagens afsnit udspiller sig i vores SEO fejl serie, som går ind og belyser nogle af de SEO fejl, som har en tendens til at blive overset. Fejlen vi skal snakke om idag, er et for pænt re-design af din hjemmeside.

Det kan være, hvis du ikke får redirects med, eller tekster ikke følger med. Men en anden ting kan være, at USP'erne ikke er markeret godt nok, fordi der er lagt mere fokus på æstetikken, og nogle af de vigtige faktorer på side, går lidt i glemmebogen.

Der kan både ligge et stort problem i det rent konverteringsmæssigt, men også med hensyn til SEO, nogle af dine elementer kan gå tabt, på grund af at din indhold er blevet lavet om, fordi æstetikken har taget over.

Så lige pludselig viser du en side til google, som har en HTML til tekst ratio, som er ringere end før.

Der er også nogen som vælger, at gemme tekst, f.eks. bag et "se mere" tag, hvilket altid vil være vores klare anbefaling ikke at gøre, hvis du gerne vil have google til, at finde den tekst.

Det er selvfølgelig ikke forkert at re-designe sin side, bare så længe, at det ikke går ud over sidens indhold, troværdighed og brugeroplevelse.

Hvis det går ud over disse parametre, kan det resultere i, at google finder din side mindre effektiv og relevant, og du kan altså blive trukket ned i rangering.

Hermed kommer vi en afslutning, i vores SEO fejl serie, har i andre ideer til emner vi kan snakke om, er vi meget åben for forslag, så vi kan få det bedste ud af vores podcast.

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]