Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

SEO Fejl: Lokale vs. Nationale ambitioner

Hej, og velkommen til afsnit nummer 38, af organisk vækst.

Dagens tema hedder SEO fejl, hvor vi går ind og sætter fokus på nogle af de mest oversete SEO fejl, som udviklere har en tendens til at overse, og idag skal vi snakke om lokale vs. nationale ambitioner.

Hvis vi tager et fiktivt eksempel kan vi sige, at der f.eks. er en kunde, som gerne vil ligge nummer et på søgeordet tandlæge, og vil gerne høre, om vi kan klare det for dem.

Når man gerne vil rangere på et søgeord som tandlæge, skal man altså lige huske på, at dette er et meget bredt søgeord, samt forskellen på nationale search og lokal search.

Der vil altså være forskel på, hvem der ligger nummer et på søgeordet tandlæge, alt efter, hvor du befinder dig i landet. Det bør selvfølgelig også være sådan, for en tandlæge i Aalborg er ikke meget værd, hvis du befinder dig i Esbjerg.

Det virksomheden kan gøre er, at oprette sig i google mybusiness, og tilføje, hvilket lokal område du hører til.

Du vil herefter modtage et brev, hvor du skal bekræfte, at du er på adressen.

Derudover kan du lave skematag på din hjemmeside, hvor der står, hvor du hører til henne, hvad dine åbningstider er osv. 

Det kan derudover også være en fordel, at nævne over for brugeren på dit site, at du er en tandklinik, som f.eks. kommer fra Esbjerg. Værd dog opmærksom på, at dette bliver gjort naturligt, så google ikke kommer efter dig.

Vejnavne og adresser er også ret effektive.

Til sidst er det også vigtigt, at du gør folk opmærksom på din placering, ude i SERP'en, altså ude i søgemaskinen. Vi har set utallige eksempler på adwords, hvor søgeordet er der, men så servicerer de kun folk i f.eks. Aarhus eller København.

De glemmer altså derfor at filtrerer de områder fra, hvor de ikke har serviceydelser, og der er altså ikke noget mere irrelevant for en forbruger, at havne på en side, hvor de alligevel ikke yder til det område, som man befinder sig i.

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]