Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

Mobile first indexing

Hej, og velkommen til afsnit nummer 33 af organisk vækst.

Idag skal vi snakke om Mobile first indexing, hvad det betyder, og hvad det egentlig går ud på. 

Vi har tidligere prædiket om, at det er det du viser på din mobilside først, som google læser, hvilket også officielt er det som google udtaler.

Det vi har snakket med vores kunder om er, at tekster skal optimeres til mobilen, hvilket betyder, at artikler eller kategoritekster skal være lette at læse, på mindre skærme. 

På trods af at mange mobiler og iPads idag er ved at være ret store, så er der dog stadig behov for, at man optimerer sine tekster til mindre skærme, da flere og flere benytter sig af mobilerne, og derfor bør man gøre det mere brugervenligt for dem, som benytter sig af telefonerne.

Det er ganske enkelt for at gøre det mere brugervenligt rent visuelt.

Det vil garanteret virke som en selvfølge for de fleste, men for rigtig mange vil dette også være mere vanskeligt, men om ikke andet, bliver det kun mere og mere vigtigt.

Det der er humlen i det her er også, at alt hvad google skal se og alt, hvad man gerne vil have google til at indeksere, bør være på mobilen, og bør være visuelt brugtbart på mobilen.

Det er også værd at bemærke, at google kun har et indeks, uanset om du ligger på desktop, mobil eller tablet. 

Derudover har de tidligere sagt, at hvis man skjuler noget med swipes, eller andre features på mobile, ligger de ikke yderligere mærke til den tekst, og betegner den som ikke værende vigtig.

Det vides ikke, om det stadig er tilfældet, men har du noget, som absolut skal læses af google, så skal det ikke gemmes bag et swipe eller lignende.

Der er ikke nogen grund til, at gøre det mere besværligt for google end højst nødvendigt.

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]