Telefon (+45) 71 99 50 54     E-mail [email protected]

SEO Fejl: Doorway og Orphan pages

Hej, og velkommen til afsnit nummer 30 af organisk vækst

Dagens afsnit har SEO fejl som emne, og skal idag handle om doorway og orphan pages. 

En doorway page er en side, der er skabt til kun at skabe trafik via google, og til at matche et søgeord 100%. Altså en underside lavet udelukkende til, at trække besøgende ind via SEO. Altså sider du kan bruge til at pege på din primære side.

Problemet med denne er, at den strider direkte imod googles retningslinjer.

Hvis du derfor har en masse af disse undersider, som kun har til formål at lede folk ind på din primære side, kan du ende ud med følge konsekvenser:

  • Miste din trafik på siden
  • risikere at få en Domain Wide Penalty, som fjerner dig helt fra google

Du kan altså risikere at få ret mange tæsk af google, hvis du vælger at gå imod deres retningslinjer, og dermed manipulere med google. 

Vi anbefaler derfor selvfølgelig ikke, at man gør brug af dette, men hvis man har nogle undersider, som skaber rigtig god trafik, så sørg for, at få nogle interne links, som kan lime det hele sammen, så alle dine sider på google, har et sammenhæng.

Om ikke andet, så vil der ikke være nogen af disse to straffe, som vil være til fordel for en virksomhed, men derimod kan gøre rigtig store skader, hvis det skulle ramme.

Det er dog svært at sige, hvor godt google har styr på det, da vi er lidt beskyttet af det danske sprog, men om ikke andet, så når google engang har fået styr på danskerne, så kan hjemmesider som benytter sig af doorway pages se frem til, at få fingrene slemt i klemme, hos google. 

Tjek de her tilbud!

Seneste upload på YouTube:

Hør alle afsnit af Organic Growth

Du finder vores podcast afsnit her

 
Organisk Vækst Community
Facebook Gruppe
Ansøg medlemskab
https://nutimo.dk/podcasts
 
profil billede

Simon Elkjær

Stifter af Nutimo Consult
Telefon: (+45) 71 99 50 54
Mail: [email protected]